Debby Appermans

Echte Leuvenaar

In 1981 ben ik geboren in Leuven. Tot mijn 8 jaar heb ik in Wilsele-Putkapel gewoond en ben ik in de Bosstraat naar school gegaan. Daarna ben ik naar Kessel-Lo verhuisd en heb ik de rest van mijn studie in het Heilig Hart-instituut in Heverlee gedaan. Ik ben dan aan de KUL de studies tandheelkunde gestart en heb mij in 2005 in Kessel-Lo gevestigd als tandarts. De twee daaropvolgende jaren heb ik 2 prachtige dochters gekregen. Met hen en mijn 3 hondjes woon ik nu nog steeds in Kessel-Lo. 

Gekozen voor N-VA

Na 30 jaar in Kessel-Lo te wonen en meer en meer de frustraties te horen van de inwoners, heb ik de stap gezet naar politiek. N-VA was voor mij een logische keuze. Zelf ben ik rechtuit en blijf ik trouw aan een gegeven woord. Dat vind ik ook terug bij N-VA en het geweldig team van Leuven. Ik kijk er dan ook echt naar uit.

Ik kom op voor Kessel-Lo

In Kessel-Lo wonen bijna evenveel inwoners als in Leuven centrum. Toch vind ik dat mijn gemeente, net zoals de andere randgemeentes in Leuven, niet de aandacht krijgt die het verdient. Daarom wil ik opkomen voor Kessel-Lo, om er terug een plaats van te maken waar iedereen elkaar op straat kan ontmoeten en zich veilig voelt. Waar kinderen ruimte hebben om rond te fietsen en buiten te spelen. Waar het goed is om te leven, te ondernemen en te wonen.