De coronacrisis door de ogen van viroloog en N-VA gemeenteraadslid Zeger Debyser (inschrijvingen opnieuw mogelijk)

27 mei 2020 - 19:30

Ook in deze coronatijden vinden wij het belangrijk om contact te houden en onze leden en sympathisanten samen te brengen. Omdat fysieke evenementen helaas nog steeds niet mogelijk zijn, organiseren wij daarom op woensdagavond 27 mei 2020 om 19u30 een live online N-VA Leuven-webinar met als titel: “De coronacrisis door de ogen van viroloog en N-VA gemeenteraadslid Zeger Debyser”.
 

Onze spreker

Professor Zeger Debyser is naast gemeenteraadslid en vice-fractieleider voor N-VA in Leuven, tevens een befaamd viroloog. Als hoofd van de onderzoekseenheid Moleculaire Virologie en Gentherapie van de KU Leuven specialiseert hij zich al jaren in de zoektocht naar een geneesmiddel voor HIV. In 2016 ontving zijn onderzoekseenheid hiervoor een Gouden Erepenning van het Vlaams Parlement uit de handen van toenmalig parlementsvoorzitter Jan Peumans. Momenteel hebben Zeger en zijn team ook onderzoek opgestart om het SARS-CoV-19 virus te doorgronden.
 

Zijn lezing

Tijdens zijn lezing zal Zeger ons in mensentaal de nodige uitleg geven over het virus. Daarnaast geeft hij ook zijn visie op de coronacrisis, de aanpak en communicatie van de regering en de experts en de aandachtspunten in het post-coronatijdperk. Wat hebben we goed gedaan? Wat kon beter? Wat mogen we van de toekomst verwachten? Op al deze vragen zal Zeger een antwoord proberen te geven.
 

Inschrijven opnieuw mogelijk

Omdat het maximum aantal van 100 deelnemers snel bereikt was, hebben wij de inschrijvingen tijdelijk moeten afsluiten.  Het nationaal partijsecretariaat heeft ons nu een ander platform (Zoom) ter beschikking gesteld om dit live webinar uit te zenden, met onze dank. Inschrijvingen zijn dus opnieuw mogelijk en noodzakelijk als je de sessie wil volgen: https://leuven.afdelingen.n-va.be/webinar-coronacrisis

Wij sturen je daags voor het evenement een link waarmee je kan deelnemen. Hiervoor is geen installatie van bijkomende software nodig. Inloggen kan vanaf 19u00. Wie op 27/5 nog inschrijft, krijgt de link net voor het evenement toegestuurd. 

Ingeschreven en op de dag van de sessie geen link ontvangen? Of werkt de link niet net voor de uitzending? Geef ons een seintje op 0473 53 81 49 en we proberen u verder te helpen.

 

Het bestuur van N-VA Leuven