Laila El Abouzi nieuw gemeenteraadslid voor N-VA

Op 28 september 2021, over deze onderwerpen: 10. Gemeenteraad, Gemeenteraad
Laila El Abouzi

De N-VA fractie verwelkomt Laila El Abouzi als nieuw gemeenteraadslid. Laila legde gisteren de eed af in de handen van de voorzitter van de gemeenteraad. Lorin Parys, fractievoorzitter: “Laila is een geboren en getogen Leuvenaar en zetelde al voor ons in de raad van bestuur van de vzw DiversLeuven. We zijn erg blij dat ze onze fractie komt versterken en kijken uit naar haar inzet voor de inwoners van Heverlee, voor ons onderwijs en voor gelijke kansen.”

Laila El Abouzi is 47, woont in Heverlee en is actief bij KBC waar ze mee helpt van fietsleasen een succes te maken. Laila liep school in het Koninklijk Atheneum van Leuven en studeerde Informatica aan de toenmalige Groep T.

Laila is in het verleden gemeenteraadslid en lid van het Bijzonder Comité geweest voor Vooruit. Laila El Abouzi: “Ik ben al enige tijd lid van de N-VA en ben aangetrokken door het inhoudelijke verhaal dat de N-VA vertelt over een warm en groen Leuven waar er op de centen gelet wordt en de gewone Leuvenaar centraal staat. Ik kon me al even niet meer vinden in de visie van Vooruit op Leuven. Zo vind ik het verhogen van de belasting op wonen om een openluchtzwembad aan de Vaart te bouwen geen sociale maatregel. En vind ik het een verkeerde beslissing om een school voor bijzonder onderwijs af te stoten en de belofte voor extra sportinfrastructuur in Heverlee niet in te lossen. Ik ga me focussen op het vertegenwoordigen van alle Leuvenaars en ijveren voor een bereikbare stad met mooie voetpaden en genoeg parkeerplek voor de inwoners.”


Lorin Parys
fractievoorzitter
0476 45 34 01

Laila El Abouzi
Gemeenteraadslid
0487 19 64 99

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is