Verdieping N-VA Leuven over 'Veiligheid'

23 november 2019 - 10:00

Heb je een interessant idee voor je straat, wijk of stad? In een andere gemeente of misschien zelfs in het buitenland een leuk initiatief opgemerkt? Maak je je zorgen over zaken die je in je onmiddellijke omgeving ziet gebeuren? In de komende maanden organiseren wij regelmatig op zaterdagvoormiddag onze ‘Verdiepingen’ waar we lokale thema’s als veiligheid, mobiliteit, jongeren- en seniorwerking, … bespreken met experts en geïnteresseerde leden. Hier komen vaak interessante tips en voorstellen uit waarmee we op de gemeenteraad constructief oppositie kunnen voeren.
 

Thema 'Veiligheid'


De N-VA wil alle overlast en criminaliteit – klein én groot – aanpakken. Dat vereist een doordacht veiligheidsbeleid, maar ook propere, open straten en een betere verlichting ... We zijn voorstander van Buurtcomités en Buurtinformatienetwerken (BIN). Die bevorderen het sociale weefsel in de buurt en de lokale veiligheid. We geloven in preventie, maar willen ook een lik-op-stuk beleid met de juiste prioriteiten. Op deze N-VA-verdieping horen wij graag waar volgens u de prioriteiten moeten liggen.

Uw deelname is vanzelfsprekend gratis maar laat Vincent Ons, N-VA bestuurslid en trekker van deze vergadering, wel iets weten. Je kan mailen naar vincent.ons [at] n-va.be (subject: Deelname%20N-VA%20afdeling%20over%20veiligheid) .

Adres: 

Romaanse Poort
Brusselsestraat 63
3000 Leuven

De locatie van de vergaderzaal staat op de schermen aan de inkom aangeduid. Deze sessie start om 10u00 en duurt tot ongeveer 12u00.