Chiel Beckers

Ik ben Chiel Beckers en samen met mijn vriendin Sarah en onze hond Sienna (puppie 6maanden ) wonen wij reeds een jaar in een gezellig knus huisje achter het station van Heverlee, met fantastische buren!!!! Vanuit het gezellige Limburg (Herk-de-Stad) vertrokken om de Liefde te volgen naar het mooie Leuven. 

Zelf kom ik vanuit een ondernemende familie, opgegroeid thuis met een ondernemende papa (Aannemer) en als BIM-Coördinator komt het ondernemen binnen mijn functie bij een Aannemer  zeker van pas. Ik ben opgeleid als Industrieel Ingenieur Bouwkunde en met het gekende gezegde de Vlamingen zijn geboren met een baksteen in de maag, mocht het niet ontbreken dat ik een ingrijpende renovatie zou willen uitvoeren. Zo gezegd, zo is het nu aan het gebeuren. 

Uit interesse heb ik al veel sporten gedaan en zal ik vermoedelijk mijn lat blijven verleggen. Aan gezien er weinig sporten zijn die mij niet interesseren, ben ik nu, sinds januari, beginnen trainen voor mijn eerste triathlon en waar anders dan de triathlon duathlon club in LEUVEN. Ik heb me hier dan ook bij aangesloten om me op deze sportive uitdaging voor te bereiden. Daarnaast ben ik ook als scheidsrechter aangesloten bij de vriendenkring van Leuven. 

Mijn motto: Ik ben van het principe leer uit je fouten en haal geen oude koeien uit de gracht want dit brengt niks op. Ik ben er om samen met andere problemen optelossen en IEDEREEN binnen mijn mogelijkheden verder te helpen. 

Wat zijn mijn redenen om politiek geengageerd te zijn? Ik wil er zijn voor elke Leuvenaar om hen op vlak van wonen, stedenbouw en ruimtelijke ordening maar ook op vlak van Leuven klimaatneutraal te ondersteunen daar waar nodig. Verder ben ik ook een grote voorstander van de digitalisering in alle sectoren en is dit iets waar Leuven ook nog hard aan kan werken, niet alleen door te investeren in de middelen hierin maar door ook de uiteindelijke gebruikers (leuvenaars) te begeleiden. Dan pas wordt het een echte troef voor iedereen.  

Zo dit ben ik, Chiel, indien je vragen of dergelijke hebt voor mij die binnen mijn interesseveld liggen. Stel gerust je vragen.