N-VA Leuven start met Het Grote Gesprek

Op 17 september 2016, over deze onderwerpen: Goed bestuur, Welzijn

Stadsdialoog met de Leuvenaar over de toekomst van zijn stad - N-VA Leuven start met Het Grote Gesprek

Zaterdag 17 september start N-VA Leuven Het Grote Gesprek. Alle N-VA mandatarissen en bestuursleden trekken de boer op en gaan in gesprek met de Leuvenaar. “We trekken de stad in op zoek naar wat er goed gaat en wat er beter kan. Het is een gesprek over de toekomst van Leuven,” zegt Lorin Parys, Vlaams volksvertegenwoordiger. “Om het makkelijk te maken, hebben we een app op onze telefoons en iPads geïnstalleerd, zo kunnen we de antwoorden gestructureerd in kaart brengen,” vult Renate Hufkens, Kamerlid, aan.

“We willen de stem van de Leuvenaar luid laten klinken in de gemeenteraad, en dus is het nuttig om op grote schaal te luisteren naar wat er leeft,” zegt Zeger Debyser die fractieleider is. “Met ons Meldpunt Circulatie Kafka krijgen we al ontzettend veel reacties over de moeilijke mobiliteit in Leuven, nu willen we ook breder gaan.”

N-VA Leuven zal de antwoorden gebruiken om het bestuur te bevragen, aan te sporen of aan te moedigen in haar commissie en gemeenteraadswerk. De belangrijkste resultaten van Het Grote Gesprek zullen ook publiek gemaakt worden.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is